Vitaliteit in leven en werk

Vitaliteit in leven en werk

Nieuw: Training – Vitaliteit en Balans -!

Voel jij je energiek?
Voel jij je krachtig genoeg om met de dagelijkse ups en downs om te gaan, zowel in leven als werk?

Kies voor de training – Vitaliteit en Balans -!

Voor iedereen die issues heeft op het gebied van gezondheid, werkdruk, stress, depressie, is deze training – Vitaliteit en Balans – een aanrader.

Allerlei invalshoeken komen in deze training – Vitaliteit en Balans – aan de orde: mentale factoren, emotionele invloeden, fysieke factoren, spiritualiteit, pro-activiteit, omgaan met rollen en procedures.

Bewezen is dat medewerkers die ‘goed in hun vel zitten’, en vitaal en in balans zijn, hun talenten meer in kunnen zetten in hun werk en meer werkplezier en geluk ervaren.

Ze zijn productiever, effectiever en socialer, verzuimen beduidend minder en beschikken over meer creativiteit, innovatiekracht en voelen zich meer betrokken bij hun werk en de organisatie.

Gelukkig onderkennen steeds meer werkgevers dat preventief investeren in vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk van medewerkers loont!

Wil jij ook bruisen van vitaliteit en energie?

Gunt u uw medewerkers ook het gevoel dat ze het werk en hun leven aankunnen?

Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren hoe wij u kunnen helpen met deze training – Vitaliteit en Balans -!  info@digneconsult.com  of  035-531 8288

 

 

 

 

 

 

You may also likeGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.