Ben jij Wise@Work bezig?

Ben jij Wise@Work bezig?
 WISE@WORK !   TIME MANAGEMENT 5.0

Professionals en burgers gebruiken tegenwoordig smart technology en platformen waar we 15 jaar geleden nooit van hadden gedroomd. Sinds het gebruik van internet, smartphones, sociale media en de globalisering is de connectivity tussen mensen verveelvoudigd en complexiteit van werken/leven alleen maar toegenomen.

Terwijl ons werk en leven hectischer is geworden leert traditioneel timemanagement ons elke ochtend te starten met een ‘to-do list’. Maar bij het lezen van je mail, is deze ‘to-do list’ alweer achterhaalt. Prioriteiten lijken allemaal urgent en strijden om de rangorde, en de snelheid waarop we moeten reageren neemt alleen maar toe. Het ‘oude denken’ zegt ons af en toe onbereikbaar te zijn, maar vertelt ons niet hoe we 24 uur/dag en 7 dagen/week onze tollende hersenen en toegang tot internet onder controle moeten houden.

Door de onafzienbare informatiestroom worden kenniswerkers constant afgeleid en neigen voortdurend van taak te wisselen. Het probleem is niet dat we worden afgeleid door werk, maar dat we zelf niet de focus kunnen houden op het belangrijke werk waar we mee bezig zijn. Het resultaat is voortdurende stress en druk bezig zijn i.p.v. productief en efficiënt zijn.
De druk is soms zo hoog dat het lijkt alsof er geen tijd meer is om jezelf te organiseren.

WISE@WORK 

Om alle uitdagingen die tegenwoordig aan je gesteld worden aan te kunnen, zul je anders moeten gaan werken.
Laat je hierbij ondersteunen door de training Wise@Work!

TRAINING WISE@WORK 

Wise@Work bestaat uit 2 workshops van een halve dag en 3 persoonlijke coaching momenten. De training kent 4 componenten:

  • Inzicht over ‘rol’ prioriteiten en minder ‘taak’ prioriteiten
  • ‘Concentratie management’ en minder ‘time management’
  • Inzicht in de voor jouw belangrijkste stakeholders
  • Een zorgvuldig workflow managementsysteem om overzicht te houden

Slimmer werken, persoonlijk leiderschap, omgaan met verschillende belangen, digitale transformatie, AVG implicaties, werk en privé integratie, stress management zijn onderwerpen die aan bod kunnen komen.

Graag gaan we met u in gesprek wat Wise@Work voor uw medewerkers in uw organisatie kan betekenen. Samen met u ontwikkelen we de training op maat. Bel ons: +31 35 531 82 88 of mail ons: info@digneconsult.com

Voor iedereen die gedragsverandering wil realiseren en wijs met werken om wil gaan!

BEN JIJ AL WISE@WORK BEZIG? Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *