ExploreYOU.nl is life!

ExploreYOU.nl is life!

De nieuwe website ExploreYOU.nl staat life!

 

Met veel trots presenteren we onze nieuwe website ExploreYOU.nl!

 

ExploreYOU.nl is een inspiratie platform voor MISSION, MINDSET, MONEY én PROFESSIONALITEIT!

 

Onze missie is mensen te ondersteunen om (nóg) gelukkiger in leven en werk te worden.

Dit doen we door verschillende ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden.

 

We bieden een nieuwe manier aan om inzicht te krijgen in je talenten en kwaliteiten. Dit doen we door middel van een handlezing. Het is verbazingwekkend welke informatie je uit je vingerafdrukken en lijnen in je hand kunt aflezen. Je blokkades, je ontwikkel mogelijkheden en je missie in je leven worden heel helder.

 

Ook hebben we onze succesvolle training voor Young Professionals omgebouwd naar een online training voor iedereen die zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling een bóost wil geven. Dit is onze online training: Versterk je professionaliteit!

 

Deze online training bestaat uit 8 thema’s en 32 onderwerpen op het gebied van professioneel gedrag en professioneel handelen. Elk onderwerp bestaat uit een korte video (8-20 minuten) en een hand-out waarin het onderwerp praktisch hanteerbaar wordt gemaakt. Verder krijg je er gratis twee bonussen bij: er worden regelmatig Q&A sessies gehouden zodat je als deelnemer vragen kunt stellen aan de trainer of een casus kan voorleggen. Ook word je lid van de community Professionaliteit zodat je als deelnemers met elkaar ervaringen kunt uitwisselen en elkaar kunt ondersteunen.

 

Verder kun je gebruik maken van de Kennisbank Professionaliteit. In deze kennisbank kun je informatie vinden over zaken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, modellen, methoden, testen etc..

 

Kortom, er is van alles te vinden op het inspiratie platform ExploreYOU.nl.

 

Leuk als je een kijkje neemt en geniet er van!

 

 

You may also likeGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *