2020: een nieuw begin!

2020: een nieuw begin!

Chinees nieuwjaar: een nieuw begin!

2020: het jaar van de Rat

De start van het nieuwe jaar wordt nog eens versterkt doordat de Rat het eerste teken van de Chinese dierenriem is. Daardoor zullen veel mensen het gevoel hebben, dat ze een nieuwe start gaan maken. Tevens brengt het jaar 2020 een hele andere energie met zich mee dan het jaar 2019. De zware energie die velen hebben gevoeld in 2019 zal langzaam opgeheven worden en we zullen ons steeds vaker weer lichter en blijer voelen.

Ben jij geboren in het jaartal 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 of 2020? Dan ben je geboren in het ‘Jaar van de Rat’. Je zult zeker bepaalde karaktertrekken en talenten van jezelf herkennen, wanneer je leest waar de Rat voor staat!

Je hebt mensenkennis en bent handig in het vinden van oplossingen, zelfs de meest onwaarschijnlijke taken worden goed door je opgelost. Je bent een harder werker, en hebt veel talenten op het gebied van ondernemerschap. Mensen kennen je als een charmante persoon en je hebt een open persoonlijkheid. Verder staat de Rat ook bekend als slim, sociaal en populair. Je maakt vast erg gemakkelijk vrienden en hebt veel mensenkennis. Je bent een trouwe vriend, maar gaat een stevige roddel niet uit de weg. Je kan arrogant of egoïstisch op andere mensen overkomen. 

Algemene eigenschappen van de Rat

De Rat is een toegewijd en hard werker, de ondernemer van de Chinese dierenriem. Geld neemt een belangrijke plaats in, en de manier hoe het verdiend kan worden is hierbij de grootste uitdaging want de Rat ziet in werkelijk alles wel handel. Dit heeft ook een nadeel want het kan zijn dat er te weinig focus is omdat er versplinterd gewerkt wordt. Sommige dingen hebben nu eenmaal 100% aandacht nodig om te kunnen groeien. De Rat kan zich niet zo goed ontspannen.

Een persoon geboren in het jaar van de Rat is charmant, energiek, sociaal en out going. De Rat houdt ervan om onder de mensen te komen. Hij is intelligent en laat geen enkele kans onbenut. Ze kunnen de meest onmogelijke doelen bereiken door het aannemen van unieke kansen. De Rat heeft een sterke wil en is ambitieus. De Rat moet wel oppassen zijn idee niet aan anderen op te dringen, dat loopt niet altijd even goed af. Aan de andere kant hebben ze ook veel humor en daardoor kunnen ze veel ingewikkelde kunnen situaties aan.

Het zijn enorm harde werkers en hebben veel doorzettingsvermogen. Met deze kwaliteiten kunnen ze de meest onhaalbare doelen bereiken. Aan de andere kant kunnen ze overkomen als arrogant en egoïstisch. De Rat komt betrouwbaar over op anderen en zijn hartelijk. Overigens, dat verwachten ze wel terug.

Een Rat staat bekend als een goede gesprekspartner. Is gezellig en heeft vaak een goed gevoel voor humor. Ondanks de open persoonlijkheid laat de Rat niet altijd het achterste van zijn tong zien en blijven er altijd mysteries die hij je niet zal vertellen.

 

 

 

 

You may also likeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *