We zijn dankbaar!

We zijn dankbaar!

Onze klanten Booking.com, Facebook, Anglo American, Mapei en de ambassadeur van Nederland in Singapore, H.E. Jacques Werner, hebben het feest van het 10 jarig bestaan van Digne Consult Asia Pacific in Singapore fantastisch opgeluisterd! Daar zijn we heel dankbaar voor.

Afgelopen maand hebben we het alweer 10 jarig bestaan van Digne Consult Asia Pacific groots gevierd met een symposium. Vele klanten waren hierbij aanwezig.

Frank Kuijsters, als directeur van Digne Consult Asia Pacific, opende het symposium met een terugblik op die enerverende 10 jaar. Gestart vanuit het niets in Singapore, alleen met de back up en support van het Nederlandse Digne team, begon Frank de ontdekkingstocht in een voor ons allen onbekend land. En met succes! We hebben prachtige samenwerkingen gerealiseerd, met klanten als bijvoorbeeld AIG, Delta Marine, Coach, Volvo CMC. Vanuit Singapore werken we in China, Japan, Australië, Indonesië, Hong Kong, India met een vast team aan trainers/consultants en een netwerk van professionals.

Na de speech van Frank nam H.E. Jacques Werner, de ambassadeur van Nederland in Singapore, het woord. Ook zijn team was gecoacht door ons. Hij vertelde wat er allemaal gebeurd was en vooral welke positieve effecten onze interventie gebracht heeft. Een mooi verhaal!

Aansluitend was er een boeiende paneldiscussie met 4 klanten rondom het thema: ‘Change and authenticity’. Wij danken jullie hartelijk voor jullie interessante bijdrages: Marcel Smit (Director Asia Pacific at Mapei),  Salima Sheriff (Head of HR Marketing of Anglo American), Helen Liu (Head of HR Asia at Booking.com) and Jed Tai (Head of Learning Asia Pacific at Facebook).

Frederique Spannenburg, een van onze senior consultants/trainers, heeft daarna een korte workshop gegeven rondom -Change transformation-, een onderwerp dat velen aansprak en dat Frederique ons ook op aansprekende wijze liet ervaren.

Het symposium werd afgesloten met een feestelijke toost op onze toekomst! Een genoeglijke receptie, met hapjes, drankjes, en de muziek van een  swingend combo, volgde.

Al met al, een zeer geslaagde middag waarna we samen als team een gezellige after party vierden op de top van 1-Altitude, tot in de kleine uurtjes…!

Dankbaar voor alles wat de afgelopen 10 jaar ons gebracht heeft kijken we met veel plezier en vertrouwen de toekomst in!

Jacqueline Weesie
Algemeen Directeur Digne Consult

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *