De kracht van vieren!

De kracht van vieren!

Wat is de kracht van het vieren van een speciale gebeurtenis? Het helpt ons om te appreciëren waar we zijn, of hoe ver we gekomen zijn.  Maar het is ook een moment voor een feest. En buiten de felicitaties van collega’s en je manager, hoe kan het vieren van speciale momenten ons nog meer helpen?

Versterken van je zelfwaardering

Wanneer je het je zelf gunt om doelen en ‘tussen’doelen te vieren, ben je je beter bewust van wat je bereikt. Dit werkt als positieve motivatie om ons volgende, of uiteindelijke doel te behalen. Je kan hierna weer door met versterkt zelfvertrouwen en je bent bewust van de vooruitgang. En het vieren met anderen helpt om niet in valse bescheidenheid te blijven, en anderen jou te laten feliciteren!

Presenteren van jouw prestaties

De oude Nederlandse cultuur belemmert ons soms om onze omgeving te laten zien wat we bereiken. Zonde, door het te vieren met anderen heb je een perfect & positief moment om te laten zien wat je bereikt hebt. En dit is geen arrogantie, we vinden het allemaal fijn dat het resultaat van ons harde werken ook gezien wordt. Vergeet hierin zeker niet je team mee te nemen, zij verdienen ook die pluim en dit feestje.

Op weg naar resultaat

Door ook kleine vieringen toe te staan op weg naar ons uiteindelijk doel creëren we extra energie om dat ook te behalen. Niet voor elke viering hoeft het jaarlijkse team budget aangesproken te worden. Soms kan een kop koffie, of wat lekkers bij de break helpen even stil te staan bij de behaalde ‘milestone’. Het zorgt voor extra energie en positieve motivatie om daarna weer fris door te gaan!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *